Beslægtede opgaver

Udover de mest traditionelle bygningsopgaver for murer- og tømrerfagene har vi hos MJ-BYG en række af beslægtede opgaver, som vi løser. Ofte indgår ét eller flere af disse områder i en "pakkeløsning", hvor MJ-BYG kan tilbyde at løse hele opgaven. Som fx. når et energicheck efterfølges af en hulmursisolering og udskiftning af vinduer - hos MJ-BYG behøver du ikke 3 forskellige firmaer for at løse en sådan opgave.

Hos MJ-BYG kan vi løse disse opgaver, bla. fordi vi har en række medarbejdere, som har specialuddannelser inden for byggefagene som konstruktører, autoriseret kloakmestre, TV-operatører, energivejleder, struktører m.m. (se også medlemskaber under "hvordan bygger vi")

Nedenstående kan du se et udsnit af disse opgaver:

 

Autorisation som kloakmester

 

 

Hos MJ-BYG har vi autorisation som kloakmester - hvilket giver os ret til at udfører og reparere afløbsinstallationer og afløbsanlæg i jord. Hos MJ-BYG har vi flere teknisk ansvarlige personer uddannet med kloakmester eksamen. Autorisationen er din sikkerhed for at virksomhed har og efterlever de krav som stilles fra Sikkerhedsstyrelsen bla. via kontrol og kvalitetssikring gennem Kloakmestrenes Kvalitetskontrol

 

TV-inspektion

Hos MJ-BYG fejlfinder og udarbejdet vi rapporter på baggrund af TV-filmning af kloakker

Vi har flere TV-operatører, som er udstyret med topmoderne kameraudstyr, som danner grundlag for billeder og rapporter. Der stilles ofte krav om disse  rapporter i forbindelse med forsikringsskader.
 

 

Termografering

 

Med et termografisk kamera er det muligt at tage et billede, der afslører temperaturforskellene på en overflade - en god ide hvis du ønsker af finde energi-besparelser i din bolig. Termografi er det perfekte værktøj, når man vil undersøge om bygningen er velisoleret, eller om der undslipper varme gennem væggene, taget, vinduerne m.m.

 

Energicheck

 

Hos MJ-BYG har en vi uddannet energivejleder. Det er en håndværker, som har uddannet sig til at kunne vejlede bredt om de bygningsmæssige muligheder for at spare energi. Hvis du overvejer at renovere din bolig, et det næsten altid en god forretning samtidig at energirenovere, derfor anbefaler vi at du bestiller et energicheck hos MJ-BYG.

 

Tegning, Rådgivning & Myndighedsbehandling

 

Når din ide - skal fra tanke til papir har vi hos MJ-BYG uddannede konstruktører, som sidder med moderne tegneprogrammer i AutoCAD.
I denne afdeling er personalet altid opdateret på de senest krav og regler i bygningsreglementet - og kan derfor hjælpe dig i processen fra ide til byggetilladelse. Kombinationen af praktiske erfaringer fra de udførende håndværkere samt en kreativ sans og konstruktiv evne i tegnestuen for bygninger, gør at M-BYG altid kan komme med et spændende løsningsforslag, som passer til dit behov.

 

Vagtordninger/tilkald

Hos MJ-BYG er der altid tilkoblet en vagttelefon, således du kan få fat i os ved akut opstået skader, fx. brand, storm, vand. Så tilkalder vi alt nødvendigt personale for at få begrænset skaden

Derudover har vi aftaler med faste kunder om vagtordninger, som passer til kundens behov.