Hvordan styrer vi byggeriet


MJ-BYG er en seriøs rådgiver og sparringspartner fra start til slut gennem hele byggeprocessen. Vi har gennem mange år samlet erfaringer fra meget forskellige opgaver og fra mange kunder, som har haft meget vidt forskellig ønsker og krav.


Vores organisation er indrettet, således at alle forespørgsler bliver behandlet seriøst og hurtigt. Uanset om kunden ønsker en begrænset lille reparation eller en totalløsning på et stort nybyggeri, står vi klar til at hjælpe. Hos MJ-BYG betragter vi alle opgaver, som en proces, hvor kvalitet i alle delprocesser er vigtige.

Forespørgsel

Den indledende sparring afhænger af opgavens omfang. Nogle kunder komme med en løs idé, andre leverer færdige tegninger mens de store bygherrer ofte kommer med færdig bearbejdet udbudsmateriale.


Hvorvidt vi skal løse alle opgaver fra start til slut eller om bygherren selv ønsker at løse nogle af opgaverne undervejs i byggeprojektet, er naturligvis kundens eget valg.Tilbud/kontrakt

Vi lægger stor vægt på at give bygherren tryghed. Derfor er alle aftaler omkring økonomi og byggeriets beskaffenhed skriftligt afklaret inden opstart. Inden vi udfærdiger det endelige tilbud, fastlægger vi sammen med kunden:


  • Hvordan bygningen skal se ud
  • Hvilke materialer vi skal bruge
  • Hvornår vi skal udføre arbejdet
  • Hvad er prisen


Byggefasen

Hos MJ-BYG tror vi på, at kommunikation og klare linjer er afgørende for, at bygherren bliver tilfreds. Projektets byggelederen er ansvarlig for alle forhold på byggepladsen. Han er bygherrens faste kontaktperson og den, der kan tage en hurtig beslutning, når det er nødvendigt.Afleveringen

Aflevering til aftalt tid har høj prioritet. Inden vi afleverer et byggeri til en bygherre, gennemgår vi det altid for at sikre os, at alt er i orden.Kvalitet

Hos MJ-BYG står vi inde for det vi laver, vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi tager det som en selvfølge at være velinformeret om de nyeste krav og regler inden for byggebranchen.


Kvalitetssikringen forgår løbende under byggeprocessen dels via egen kritik fra vore veluddannede håndværkere og dels af tilsynsførende byggeledere.